I ett hem kan man välja att inreda på så många olika sätt, det ena knasigare än det andra. Man kan ha en minimalistisk och nästintill klinisk stil, eller en lyxig och prålig med mängder av utsmyckningar. Vad de flesta typer av inredningar har gemensamt är att det ska finnas plats för ägaren att sätta sin personliga prägel på sitt hem. Små prydnadssaker, tyger och affischer är alla bra trick för att få en mer personlig touch i inredningen, men det bästa sättet av alla stavas nog ändå ”foton”.

digital fotoramAtt pryda sitt hem med foton är ett smart sätt för att med enkla medel få en skön atmosfär i sitt hem. När man omger sig med bilder på nära och kära, och minnen från alla roliga saker man har upplevt tillsammans, får man snabbt en känsla av hemtrevnad och trygghet. Känner du någon vars inredningsstil skulle må bra av att livas upp med lite personliga foton? Då blir den digitala fotoramen en genialisk present. Ramen gör att ägaren enkelt kan visa upp sina allra finaste bilder, på ett mycket högkvalitativt sätt.

Denna digitala fotoram från Japan Photo har både inbyggd klocka och kalender, vilket gör att den kan användas på fler sätt än bara för att visa upp foton. Fotoramen kan också visa upp videos och spela upp ljud, vilket gör den till ett spännande inslag i den allra tråkigaste av inredningar. När du ger bort en digital fotoram, tipsa gärna mottagaren om att den smidiga designen passar lika bra hängandes som ståendes på exempelvis ett bord. Kort sagt – den ultimata presenten för den som tror sig redan ha allt!

Köp din digitala fotoram här: CDon.se