Tänk tillbaka en stund på vad du tyckte om när du var liten. Tårta, kojor och lek kommer säkert att ingå, och inte minst: glädjen i att samla. Många barn kan bli som besatta av att samla, och exakt på vad spelar mindre roll. Det kan vara kottar, suddgummin eller plastdjur – huvudsaken är att man får så många och så bra som möjligt. Något många samlade på som små är just klistermärken. Både motiv och form går ju att variera in i oändlighet, och alla sanna samlare skapar sig snart en viss favoritsort. En riktig guldgruva för alla leksaksaffärer ute i landet.

klistermärkenSka du fixa en present till någon som har barnasinnet kvar? Eller kanske till någon som verkligen inte har det, men som skulle må bra av att återknyta lite mer till det lilla barnet inom sig? Då är det ett perfekt alternativ att ge bort något som är en blinkning till barndomen, men som ändå lätt kan användas i det vuxna vardagslivet. Klistermärken är en sådan sak. Här på Fuji Direkts webshop kan du själv formge dina märken, genom att ladda upp några väl valda favoritbilder. Beroende på vem som ska få gåvan kan du sedan satsa på bilder från er barndom, eller från någon mer nutida händelse.

Ett ark med fotoklistermärken innehåller 4, 8 eller 16 stycken – men ett hett tips är att satsa på så många som möjligt, eftersom de brukar ha en strykande åtgång. Man sätter ett på kylskåpet, ett på kalendern, ett par stycken på jobbet… Det som också är så trevligt är att denna typ av present stimulerar kreativiteten hos oss; vi börjar tänka allt mer i termer av vad som skulle passa var, och ”vad fint det vore om…”. Därför blir egna fotoklistermärken en personlig present till både små och stora barn!

Köp dem här: Fujidirekt.se