Kanske vankas det dop, baby shower, barnkalas eller något annat tillfälle där du behöver fixa en present till ett barn? Det är lätt att tänka att man i princip bara kan gå in i närmsta leksaksaffär och köpa vilken färggrann plastgrej som helst, men tyvärr vore det att förenkla sanningen. Barn ställer faktiskt, tro det eller ej, höga krav på sina leksaker. Inte nog med att de ska vara roliga att leka med dag efter dag, de ska också ha någonting lite speciellt som gör att barnet tar dem till sitt hjärta.

nalle med eget fotoFör att lyckas med uppgiften att köpa en gåva till ett barn, som inte slutar att vara rolig efter två dagar och som dessutom känns unik, erbjuder Smartphoto den perfekta hjälpen. Här kan du enkelt beställa hem en ullig och gullig nalle med en hundra procent personlig T-shirt. Du bestämmer nämligen själv vilket motiv nallens tröja ska ha, och här kan du låta fantasin sprudla. Till ett litet barn kan en bild på honom eller henne själv passa fint, eftersom fascinationen för den egna spegelbilden är som störst i småbarnsåren. Till ett lite äldre barn funkar ett foto på när han eller hon tog hem vinsten i idrottstävlingen, eller kanske drog upp en gädda tillsammans med morfar!

Smartphotos koncept är så enkelt men ändå så bra: du som kund kan sitta kvar hemma i soffan, ladda upp en omsorgsfullt utvald bild, och sedan bara vänta in presentens leverans. Vem som ska få nallen väljer du själv – den måste ju faktiskt inte gå till ett litet barn, utan även stora personer med barnasinnet i behåll kommer att charmas av denna söta lilla maskot!

Köp nallen här: Smartphoto.se