Att nära en dröm om att bli utgiven som författare är inte direkt någon ovanlighet – många har någon gång tänkt tanken att de skulle vilja skriva en bok och se den säljas i bokhandeln. För det är ju något speciellt med att se saker man själv har skapat eller upplevt i tryck, det går inte att förneka. Detta kan du på ett finurligt sätt ta fasta på, när du ska planera en bra present att ge till någon av dina nära och kära.

solentroMed hjälp av Solentros smarta tjänst kan du dels publiceras som författare, och dels bygga ihop en present vars mottagare kommer att ge stående ovationer. Här får du nämligen möjligheten att själv designa en egen bok på ett snabbt och enkelt sätt. Du kan välja mellan att göra till exempel en receptbok, en bloggbok, en dopbok eller varför inte en bok med minnen från personen i frågas bröllopsfest? Släpp loss din inre kreativa mekaniker och låt alla dina idéer komma i ett fritt flöde. Förr eller senare kommer det att utmynna i en bokformad present, som dess mottagare sent kommer att sluta tala om!

En bok med en så personlig prägel som hemmatagna foton innebär, kommer snabbt att göra succé hos sin nya ägare. Eftersom den antagligen kommer att bli bläddrad i ett antal gånger under sin kommande livstid, bör du välja dina bilder med omsorg. Därmed inte sagt att det enbart måste vara foton från stora och uppklädda tillfällen, utan tänk på att fotominnen från alldeles vardagliga stunder kan göra sig precis lika bra i sammanhanget. Blanda bilder från resor och stora kalas med bilder från alldeles vanliga myskvällar i soffan, och du är hemma!

Skapa din egen bok här: Solentro.se