Det finns extremt många saker som såg annorlunda ut förr i tiden. Vi tenderar att glömma bort det idag, men fram till bara för några decennier sedan hade man vare sig datorer, smartphones eller sociala medier. Man hade helt enkelt andra sätt för att hålla kontakten med sina nära och kära än att skicka sms, maila eller puffa på Facebook. Ett av dessa sätt stavas förstås ”papper och penna”! Människan har i alla tider skrivit brev och skickat kort till varandra, vare sig det har gällt små allmänna hälsningar eller viktiga budskap.

personliga vykortTro det eller ej – det finns faktiskt en hel del människor som än idag föredrar att skicka vissa meddelanden i pappersformat. Många håller kvar i traditioner som att skicka julkort, Alla hjärtans dag-hälsningar eller födelsedagsbrev, och tur är väl det eftersom fenomenet annars skulle bli utkonkurrerat av det digitala. Känner du någon av alla dessa ”stofiler”, som hellre skickar ett brev eller kort än att bara klicka iväg några ord på datorn? Då har du i och med denna produkt hittat den ultimata presenten.

Ifolor är en sida som låter dig tillverka dina alldeles egna vykort, med hjälp av bildmotiv som du själv laddar upp. Korten är fint glanslackade och håller god kvalitet, varför presenten lämpar sig såväl för enklare hälsningar som för finare inbjudningar. Rota fram några guldkorn ur din gamla bildskatt, de får gärna föreställa mottagaren i fråga själv eller också personer ni båda har nära relationer till. Huvudsaken är att motivet väcker både känslor och minnen hos betraktaren – när du vet att den som får presenten kommer att le igenkännande, då har du prickat rätt. Sedan är det bara att se fram emot en trevlig liten tackhälsning i vykortsformat på posten!

Skapa dina egna vykort här: iFolor.se