Det finns nog inte många som skulle neka till att en bra väska är A och O. Har man en gammal trasig tygkasse med hål i, eller en obekväm ryggsäck som ger en ont i ena axeln, då är det inte roligt att vara människa. En riktigt bra väska ska både vara hållbar, rymma mycket, tåla lite regn och stötar. Men inte minst ska den dessutom vara snygg och göra att man känner sig fin! Att i en enda väska kunna kombinera samtliga av dessa kriterier kan vara lättare sagt än gjort, men Fuji direkt har lyckats visa vägen.

personlig väska eget motiviVia företagets inspirerande hemsida kan du på ett smidigt sätt själv välja bland olika väskmodeller, och på bara en liten stund ha designat färdigt den perfekta presenten. Här finns nämligen en rad olika varianter, allt ifrån axelremsväskor till gymnastikpåsar, och motivet laddar du själv upp från din digitala fotosamling. Den färdiga väskan blir en så ultimat present du bara kan föreställa dig till den som gillar både accessoarer och roliga stilknep.

När du ska bestämma dig för vilken bild väskan ska få, gäller det att tänka på vad för slags person gåvans mottagare är och vilken typ av relation ni två har. Är det en nära släkting som du har känt i hela ditt liv? Då kommer ett släktfoto eller en bild från ert traditionella julfirande att göra succé. Är det snarare en klasskompis som fyller år, och som du gillar starkt men inte har delat så många gemensamma upplevelser med än? Ta då tillfället i akt och bjud på ett gott skratt, genom att pryda väskan med en torr bild på ert fikarum eller ett slumpmässigt utvalt foto från personens Facebooksida. Bara din fantasi sätter gränserna, och oavsett det färdiga slutresultatet kommer mottagaren att tacka och ta emot med ett varmt leende!

Skapa din egen personliga väska här: Fujidirekt.se