Vankas det födelsedag, årsdag, jul, Alla hjärtans dag eller konfirmation, och du har som vanligt ingen aning om vad du ska fixa för present? Kanske känner du att slit och släng-grejer känns allt mindre lockande, och att du för en gångs skull vill ge bort något som håller längre än så? I så fall är en present från Crystal Memories bland det allra bästa du kan finna.

crystal memories 3d bildVår egen avbild har alltid fascinerat oss människor, både i stort som i smått: vi tittar lika gärna på vår reflektion i vattenytan, som vi tar selfies med vår smartphone och ivrigt kollar upp vilka nya bilder vi har taggats i. Något som också tenderar att trollbinda oss är klara och glänsande material, som till exempel glas och kristall. Hos Crystal Memories har du möjligheten att kombinera dessa två faktorer till en enda unik present. Du skickar helt enkelt in ett foto på dig själv, den som ska få gåvan, eller ert gemensamma vänskapsgäng. Steg två blir att bestämma utförande på din kristall, och här finns det verkligen mycket att välja på. Kuber i olika storlekar, block, hjärtan, lampfötter… Den ena formen än mer tilltalande än den andra. Steg tre i processen blir att välja ett budskap som tillverkaren sedan graverar in, allt för att den färdiga produkten ska bli så unik och personlig som möjligt.

Med ett fotominne i kristall från Crystal Memories, förenar du det personliga och familjära med fulländad estetik. Ditt foto blir med säker hand inetsat i 3D-format i en bit glas av valfri form. Eftersom det också är helt upp till dig att avgöra bild, text och typsnitt kan du enkelt sätta din individuella prägel på resultatet, vilket ger dig en försäkran om att garanterat bli nöjd. Både farmor, morfar, barnbarnet, kompisen och flickvännen kommer att bli precis lika glada över att få en så vacker pjäs!

Köp dem här: Crystal Memories