I dagens samhälle finns det inte längre mycket kvar som inte styrs via internet. Våra datorer och smarta telefoner har nästan blivit som förlängningar av våra kroppar – vi är uppkopplade och aktiva mest hela tiden. Säga vad man vill om denna ständiga tillgänglighet, men faktum kvarstår att internet har gjort att många saker i vårt liv har blivit hundra gånger smidigare, lättare och mer flexibla.

mobilskalFram till för bara några år sedan var det nästan ovanligt om någon under 15 hade en mobiltelefon – idag kan vi se hur tidpunkten för mobildebut kryper allt längre ned i åldrarna. Det är inte direkt sällsynt att familjens alla medlemmar, från 7-åringen till 75-åriga mormor, har en smartphone i sin ägo. Och eftersom dessa telefoner faktiskt spelar en så central roll i våra liv, blir det minst sagt intressant att ta hand om och skämma bort vår lilla dyrgrip. Det är här presenten från Önskefoto stiger in i bilden – med deras hjälp kan du på allra bästa sätt förädla din väns telefon, genom att ge honom eller henne ett personligt skal till mobilen.

Tanken är rent ut sagt genial: du väljer ut ett kärt foto som du tror att gåvans mottagare kommer att tycka om, laddar upp det på hemsidan och kan sedan lugnt och tryggt vänta på att ditt färdiga mobilskal ska trilla ned i brevlådan. Funktionen finns för skal som passar både iPhone och Samsung Galaxy, vilket gör att de allra flesta kan dra nytta av denna roliga och unika present. För vem vill inte kunna påminnas om barnbarnets födelsedagskalas, partyresan med tjejgänget eller det egna bröllopet varje gång man tar upp telefonen för att kolla inkorgen eller valfri app? Som sagt: en alldeles genial idé.

Beställ ditt eget mobilskal här: Önskefoto.se