Eftersom du har letat dig in till denna presentguide, är sannolikheten hög att du redan har insett det charmiga i att ge bort en present med ett eget fotomotiv. Om du fortfarande tvekar: prova, och du kommer att se att både du och gåvans mottagare lär bli nöjda som aldrig förr! När du själv bestämmer motiv på en funktionell pryl förenar du minst sagt nytta med nöje – presenten blir något som kan användas dag efter dag, och samtidigt känns som en personlig liten guldgruva av minnen.

fotoalmanacka fickformat smartphotoEn variant på en gåva med fotomotiv är att låta trycka upp en liten kalender eller almanacka i fickformat. För även om många i dagens samhälle sköter det mesta av sin planering med hjälp av sin smarta telefon, är det faktiskt både tryggare och trevligare att ha sitt schema, sina viktiga datum och sina inköpslistor samlade i pappersformat. En liten kalender som går smidigt att stoppa ned i fickan eller handväskan är och förblir därmed en klassiker, som tack vare Personlig Almanackas tjänster går att förvandla till en alldeles unik sådan.

Detta företag erbjuder dig en möjlighet att enkelt skräddarsy den fotoprydda presenten, precis som du vill ha den. Du får själv välja såväl bilder, text och färg till både fram- och baksida, samt utforma själva veckoplaneringarna enligt eget tycke och smak. I presenten ingår också en smart gummisnodd och en speciell linjal som jobbar dubbelt som bokmärke. På det stora hela blir kalendern till en alldeles unik gåva att ge bort till din bästa vän, mamma, farbror, hundvakt – eller varför inte beställa hem den som en present bara till dig själv?

Köp din personliga kalender här: SmartPhoto.se