De allra flesta av oss människor är riktigt svaga för vackra prydnadssaker. Vi dras till deras glänsande ytor och vackra färger, vare sig det handlar om porslinsfåglar, glasdjur eller skimrande snäckskal. Vissa av oss blir till sanna samlare, medan andra av oss nöjer sig med ett par av sina favoriter på fönsterbrädet. Oavsett vilken sort man tillhör: det är tydligt att vackra föremål bidrar med njutning och får oss att må bra.

snökula med eget fotoNär någon som tycker mycket om fina saker fyller år eller av annan orsak förtjänar en present, kan det vara lättare sagt än gjort att välja ut rätt sak. Inte sällan har de en så utvecklad och specifik smak vad gäller estetik, att risken är ganska hög att ditt val blir misslyckat. Det kan också vara så att du prickar rätt, men att personen då redan har just den saken i sin ägo. Vill du på ett enkelt och smart sätt skaffa en bergsäker försäkring emot detta, satsa på en gåva med en fullständigt unik prägel. En gåva som inte bara är vacker i sin form och färg, utan också har ett fint motiv som mottagaren också har en personlig koppling till.

På Fuji Direkt får du hjälp med att skapa den perfekta mixen av estetik och unikhet: en fin snökula med ett självvalt fotomotiv. Du skickar helt enkelt din bästa bild till företaget, varpå de förvandlar den till den bästa av presenter. Bestäm själv om du vill att snökulan ska prydas av ett foto på personen själv, eller någon annan som står honom eller henne nära. Du kan också låta motivet vara en rolig upplevelse ni två har delat tillsammans, eller varför inte en speciell miljö som personen tycker extra mycket om. Släpp lös din inre formgivare, och se glädjen i din väns ögon av att få en alldeles unik pjäs till sin samling.

Skapa din egen snökula här: Fujidirekt.se