I vår moderna och jäktiga vardag ska tempot vara högt, och massor av saker ska hinnas med under en och samma vecka. Ibland går det utan problem, och ibland blir det fullständigt kaos. För att undvika det senare scenariot finns det som tur är en räddare i nöden: kalendern. Med sina prydliga rutor för månadens alla dagar erbjuder den oss hjälp med att på ett smidigt sätt få översikt över vad vi egentligen ska ha för oss den närmsta tiden. Eftersom kalendern spelar en så central roll i våra liv, varför inte piffa upp den på ett så fint och personligt sätt som det bara går? Och varför inte ge bort en så skön slutprodukt i present?

fotokalenderDen ultimata metoden för att sätta guldkant på vardagens organisation finns hos företaget Önskefoto. Med bara några enkla steg kan du med hjälp av deras tjänster bygga upp din alldeles egna fotokalender. Välj ut 13 av dina finaste bilder – en för varje månad och en för framsidan – och låt dem gärna representera saker som du och den person som ska få presenten har upplevt tillsammans. Kanske har ni varit på en trevlig resa, en utflykt, gått en kurs ihop, fikat på ett trevligt café, haft traditionella tisdagsmiddagar hos varandra…? Alla dessa erfarenheter är ultimata källor att ösa ur när det gäller fotominnen.

Skicka med några snabba klick in dina väl utvalda foton, och välj sedan en lämplig design för hur kalendern ska vara utformad. Till exempel, vet du om att den vän som ska få presenten har en tendens att glömma bort folks namnsdagar? Då gör du bäst i att välja varianten där namnsdagarna står utmärkta under årets alla dagar. Med hjälp av Önskefotos smarta sida guidas du sedan enkelt genom steg för steg, fram till dess att du har din personliga fotokalender färdig att beställa.

En present som denna är inte bara rolig för stunden, när mottagaren får den och kan skratta igenkännande åt kalenderns alla bilder. En personlig fotoalmanacka kommer att bidra med små leenden och minnesglimtar utspritt över hela året, eftersom varje ny månad innebär en ny påminnelse om något fint ni har delat och betydelsen av er vänskap. Med andra ord – den perfekta gåvan för dig som vill kosta på sina nära och kära en riktigt utdragen present!

Köp fotokalender här: Önskefoto.se