Att i goda vänners lag ta en bit läcker mat eller ett glas god dryck är ett av våra mest klassiska sätt att umgås. Det är när vi äter tillsammans som vi delar våra allra mest vardagliga tankar, såväl som våra viktigaste händelser. Den njutning som god mat och dryck tillför oss är ingenting vi borde skära ned på genom trista dieter och avhållsamhet – tvärtom! Har du en sann gourmet i din närmsta bekantskapskrets? Fråga honom eller henne, utifall du skulle tvivla! Du lär bli övertygad om motsatsen flera gånger om.

ölkrus med eget fotoDet kan knappast sägas vara någon lögn att vi inte bara äter med munnen och magen, utan också med ögonen. En blek upptinad färdigpizza har inte mycket att sätta emot en läcker hemlagad Hawaii som kommer rykande färsk ut ur ugnen. Det många dock glömmer att tänka på är vilken roll porslinet också spelar – det är ju själva inramningen på det vi stoppar i oss! Med andra ord är det ingen dum idé att som present ge bort ett personligt designat köksföremål.

På Fuji Direkts hemsida kan du ta första steget mot att liva upp och förgylla din matglade väns köksservis. Här har du nämligen möjligheten att i bara några få steg designa ditt alldeles egna ölkrus – en produkt som sedan blir både fin och användbar. Leta fram en personlig favorit ur dina samlade fotoalbum, och utse den till att stå modell för presenten. Eftersom öl är en av de måltidsdrycker vi uppskattar allra mest, blir ett egenhändigt designat ölkrus den optimala produkten att satsa på! Säg den ölfantast som inte skulle bli rörd till tårar av en alldeles egen sejdel, prydd med en bild från er gemensamma Greklandsresa härom året? Succén är given.

Skapa ditt eget ölkrus här: Fujidirekt.se