Du har säkert sett det själv: TV-tablåerna fullständigt svämmar över av matlagningsprogram, det ena än mer hektiskt och prestigefyllt än det andra. I din webbläsare trängs matbloggarna med varandra, och på köksbordet ligger travar av både tidningar och böcker fyllda med mängder av recept. Mat har blivit en av vår tids allra hetaste potatisar – numera är det nästintill en dödssynd att köpa helfabrikat och värma upp frysta färdigrätter i mikron. Alla ska laga sitt eget, och fint ska det vara!

fotoförklädeKänner du någon som fortfarande inte har upptäckt allt spännande och intressant som finns att lära sig om mat? Då är det på tiden att du uppmuntrar denna välsmakande trend, och samma sak gäller förstås om du vet någon som älskar att laga mat mer än någonting annat. Som tur är finns det en given present för dessa båda scenarior. Till den bekväma och okunniga, såväl som till den experimentelle matfanatikern, blir ett köksförkläde en mycket passande present. Inte nog med att förklädet fyller en praktisk funktion genom att skydda kläderna från stänk och spill – med hjälp av Fuji Direkts smarta tjänst kan du dessutom fixa en fin design som inspirerar lagandet ännu mer.

Du kan förstås välja precis vilket foto du vill till ditt köksförkläde, men extra roligt är det om du spelar på matgrejen. Har du tur så har du redan ett gammalt foto i din samling, där din vän figurerar med galen min och ett köksredskap. Om inte, får du helt enkelt se till att fixa ett. Styr upp till charader och få din kompis att imitera en uppeldad Gordon Ramsey, med en kavel eller degskrapa i högsta hugg. Samtidigt knäpper du diskret ett par bilder, och här behöver de absolut inte vara speciellt fina utan ju roligare desto bättre. Låt sedan din bild av personen i fråga som galen kökskung illustrera det färdiga förklädet, och du har en present som han eller hon kommer att ta till sitt hjärta innan du hunnit säga ”mästerkock”. En solklar sekundärvinst av att ge bort en gåva som denna är att du själv lär bli inbjuden till många middagar framöver, givetvis tillagade med stil!

Beställ ditt fotoförkläde här: Fujidirekt.se