Tänk en stund på hur det egentligen ser ut hemma hos dina nära och kära. Hur mycket du än tycker om dem – vad har de egentligen för inredningsstil? På alltför många väggar sitter tavlor som ser ut att bara ha köpts på närmsta tavelaffär, utan någon som helst känsla och med det enda syftet att fylla de tomma väggarna med något. Denna fullständigt opersonliga typ av konst lyser lätt igenom, man märker att hjärtat inte är där.
tavlogram

Vet du värdet av en riktigt fin tavla? Känner du till hur mycket en vacker bild bakom glas och ram kan göra för vårt humör och allmänna välbefinnande? Då ska du inte tveka inför att göra något åt dina vänners själalösa väggprydnader. Tack vare Tavlogram.se kan du på ett snabbt och smidigt sätt skapa en alldeles unik form av konst – nämligen den ni faktiskt har upplevt och som finns lagrad i ert episodiska minne. Välj med omsorg ut en eller flera bilder på något som betyder något för mottagaren av presenten, och som väcker positiva känslor hos henne eller honom. Kanske är det en bild från den där festliga fiskeresan ni gjorde, eller en bild på personens partner i motljus? Du bestämmer.

När du har valt ut ett vackert motiv återstår bara att välja typ av inramning och en liten tillhörande personlig hälsning. I kombination bildar både foto, inramning och budskap en alldeles unik present, som din tilltänkte garanterat aldrig har fått förut. Kvaliteten på fotots utskrift är fenomenal, och den förpackning som presenten skickas hem i har också specialdesignats för ändamålet. Låt dig gärna inspireras ännu mer på Tavlograms hemsida – här finns tips och idéer på bra typer av bilder och personer att skicka dem till!

Beställ en fototavla här: Tavlogram.se