Under de senaste åren har internet i princip tagit över det mesta i vårt samhälle. Plötsligt kan man med datorns hjälp göra så skilda saker som att boka resor, betala räkningar, prata med folk på andra sidan jorden, jobba hemifrån, titta på film och till och med handla hem sin kvällsmat. Denna utveckling får sägas ha gått ganska fort, och med den har förstås även teknologin gått framåt. Men hur smidiga och snabba datorer vi än har, så kvarstår vikten av att ha en bra kontorsstol och en välanpassad musmatta. Ingen nätshopping lär bli lyckad om du gör den sittandes i en obekväm stol, med ständigt motstånd från bordets sida mot att dra pilen i rätt riktning på skärmen!

musmatta med eget fotoEftersom en riktigt bra present består av något som både blir överraskande, pricksäkert och användbart så har du i våra dagliga datorvanor en guldgruva att ösa idéer ur. En av de mest uppenbara presenterna att satsa på blir ju givetvis: musmattan. Problemet är att de flesta nog associerar musmattan med något trist företagsmotiv, varför den har blivit ett nödvändigt ont. Vad sägs om att ändra på denna stämpel, genom att ge bort en personlig musmatta som snabbt blir till favoritdetaljen på skrivbordet?

Med hjälp av Vistaprints hemsida kan du på ett kick skapa den allra snyggaste av musmattor, som du sedan kan överraska din partner eller kompis med. Välj själv vilken ton du vill ha på mattans foto: ska den föreställa den lugnande åsynen av ert gemensamma sommarställe? Eller påminna om skratt och blöta kvällar, tack vare ett foto från senaste krogrundan? Oavsett hur du väljer att utforma din personliga musmatta, kan du räkna med att åstadkomma en present som blir lika uppskattad som praktisk och användbar!

Skapa din egen personliga musmatta här: Vistaprint.se