Ända från det att vi är små barn till det att vi är vuxna behöver vi alla samma grundläggande saker: kärlek, trygghet och värme. Såväl när vi är ledsna som när vi är glada har vi ett ständigt behov av att känna oss omhändertagna och säkra, en funktion som både människor och saker kan fylla. Kanske var du själv en av alla de barn som hade en snuttekudde, som prompt var tvungen att finnas där varje kväll vid godnattsagan? Kuddar inger onekligen en känsla av både trygghet och värme, så fenomenet är helt förståeligt.

kudde med eget fotoJu äldre vi blir, desto mer förknippar vi kuddar med inredning och stil. Vi shoppar kuddar både till sängen och till soffan, den ena än mjukare och skönare än den andra. Av någon anledning tycks det dock finnas som en oskriven regel om att en kudde i hemmet ska vara antingen enfärgad, eller också mönstrad i något ganska diskret mönster som prickar eller rutor. Varför är det så? Tänk efter, vore det inte tusen gånger roligare om våra kuddar kunde bli som små fotoalbum i sig, som påminner oss om våra nära och kära och ger trygghet på det sättet?

När du ska köpa en present till en god vän nästa gång, satsa på denna kudde med fotomotiv. Det är en ultimat present på många olika sätt, eftersom den inte bara fyller en skön funktion utan också kan varieras in absurdum. Du laddar själv enkelt upp det foto som du vill ska tryckas på tyget, varpå Smartphoto ser till att du får den färdiga produkten hem till dig. Skulle bästa väninnans hem behöva livas upp några grader? Låt kudden föreställa hennes blomstrande trädgård om våren. Är det tonårsdottern som ska få presenten? Beställ den med ett foto från albumsigneringen då hon fick träffa sitt favoritband. På detta vis säkrar du personens behov av omsorg och trygghet inte bara på kort sikt, utan för många mysstunder i soffan framöver!

Köp din personliga kudde här: SmartPhoto.se