En riktigt skön och snygg T-shirt är en grundpelare i var mans och kvinnas garderob, vars värde inte bör underskattas. Plagget har förmågan att kunna kombineras med i princip allt: det klassiska är nog ett par jeans eller en kjol, men den gör sig också snyggt över en långärmad klänning eller under en proper kavaj! Med andra ord bör en riktig T-shirt förtjäna titeln som den klädintresserades bästa vän. Känner du någon med smak för mode, eller kanske någon där detta intresse skulle må bra av lite uppmuntran? Då är detta den perfekta presenten att satsa på.

personlig t-shirtMed hjälp av Spreadshirts enkla och lättöverskådliga guide kan du själv leka designer för en stund, och på ett inspirerande sätt välja bland sidans olika modeller och färger. På T-shirtfronten finns modeller för både man, kvinna, tonåring och barn, så chanserna är goda att den färdiga presenten kommer att passa sin nya ägare perfekt. Du kan själv välja modell, färg, tryck, text och framför allt: fotomotiv!

På bara några klick förvandlar du T-shirten från enkel och vardaglig till något alldeles extra. Kanske vill du låta trycka upp en bild på mottagarens hela familj, samlade och leendes vid julgranen i fjol? Eller vill du ha en mer humoristisk approach, och låta hela världen få se fotot på världens mest misslyckade kladdkaka som ni tillsammans bakade? Här är det du som är formgivare, och bara din fantasi sätter gränserna!

Skapa din egen t-shirt här: Spreadshirt.se