Vi människor är, vare sig vi tror det eller inte, extremt lättpåverkade av vår miljö. Det gör stor skillnad för vårt humör huruvida vi befinner oss i en grå och kal cell, eller ett blommigt och rundat rum med mjuk belysning. Trots detta faktum är det ingen ovanlighet att folk i princip lämnar sin inredning åt slumpen – man köper hem några massupptryckta affischer, lite krukväxter och en anonym soffa, och tänker att det säkert blir bra. Vet du värdet av en fin och personlig inredningsstil, så vet du också att fler borde vidga sina vyer och experimentera lite mer med sitt hem.

fototapet från tapetshopen.seEtt sätt att främja denna utveckling av stil och smak, är att ge bort en fin fototapet till personen i fråga. Med hjälp av Tapetshopens smarta tjänst kan du ta fram en garanterat unik tapet, som kommer att bilda en fin fondvägg i mottagarens hem. Tänk först och främst igenom vilken typ av foto som skulle passa honom eller henne. Är det en äventyrlig person som gillar fart och fläkt? Då kommer en bild från bungy jump-resan i somras att bli ett strålande motiv. Är det snarare en person som uppskattar lugn, ro och avkoppling? Då kan du leta fram bilden från solnedgången över sjön vid sommarstugan, eftersom detta motiv kommer att bidra med en skön atmosfär som dessutom ägaren har en personlig koppling till.

Hur gör du sedan då? Du skickar in din väl utvalda bild till Tapetshopen; detta kan du göra via mail eller på en cd-skiva. Sedan får du i retur en offert med totalkostnad, som du får titta på hemma och ge ditt godkännande till. Därefter börjar tapeten att tillverkas, och du har den i din brevlåda inom 4-6 dagar efter beställningen. Företaget bidrar dessutom med en pedagogisk steg för steg-guide som beskriver hur fototapeten ska sättas upp på bästa sätt. Den vän som får denna fina och skräddarsydda present kommer inte bara att få ett lyft i sin inredning; han eller hon kommer också att påminnas om era goda minnen så fort blicken faller mot den vägg där presenten sitter monterad!

Köp din fototapet här: Tapetshopen.se