Stora, små, kvinnor, män – alla gillar att pussla. Det är något så rogivande med att sitta och fundera över vilken bit som kan tänkas passa här, och vilken bit som ska sitta där. Ofta börjar man redan som liten med de allra enklaste varianterna, för att sedan allt eftersom avancera upp mot 1000-bitarspussel och andra utmaningar. Det klassiska är att pusslet föreställer saker som en tecknad stad, ett par kära delfiner eller en karta över Sverige – men nu är det dags att släppa på invanda fördomar. Fuji direkt ger dig möjligheten att skapa ditt alldeles egna fotopussel!

fotopusselProceduren är enkel: du laddar snabbt och smidigt upp den bild du har valt, väljer hur många bitar (12, 112 eller 264) du vill ha, och kan sedan bara vänta in dunsen i brevlådan. På detta sätt får du inom 10 vardagar ett pussel som föreställer någonting du har en personlig relation till – exakt vilken sort beror förstås på motivet. Ska pusslet ges bort till dina farföräldrar, kommer ett foto på alla barnbarnen samlade att göra succé. Ska du ge det till din kusin som drömmer om att bli popstjärna? Rota fram den gamla bilden från när hon ställde upp i skolans sångtävling och (förhoppningsvis) kammade hem vinsten.

Genom att anpassa pusslets motiv efter den person som ska få det, skapar du med säker hand en både unik och uppskattad present. Du får på ett enkelt och smidigt sätt hem den färdiga produkten i brevlådan, och det återstår dig bara att slå in den i ett fint papper och skriva ett trevligt kort. När festen är förbi och presenten har överräckts är det bara att vänta – inom kort kommer du att få hem en inbjudan till mys- och pusselkväll, var så säker!

Skapa ditt eget fotopussel här: Fujidirekt.se